Τα καλύτερα ριχτάρια καναπέ για το σαλόνι μας!

Γιατί να αγοράσουμε ριχτάρια για το σαλόνι μας;

Ριχτάρι καναπέ. Ομορφιά και καλαισθησία στο σαλόνι μας!

Τα ριχτάρια καναπέ ομορφαίνουν τον χώρο μας, αλλά κυρίως προσδίδουν μία νότα καλαισθησίας έτσι ώστε να περνάμε χρόνο στο σαλόνι μας απολαμβάνοντας την ομορφιά τους και την άνεσή τους. Η ευελιξία τους, η μεγάλη γκάμα χρωμάτων και σχεδίου τα καθιστούν ιδανικό εργαλείο διακόσμησης και υπέροχο δώρο. Τα ριχτάρια προσθέτουν μια ζεστασιά στο δωμάτιο, αλλά ανάλογα με το πώς εμφανίζονται, μπορούν επίσης να προσθέσουν επισημότητα. Τα ριχτάρια έχουν διαχρονικά σχέδια, αλλά μπορούν επίσης να είναι αρκετά μοντέρνα, ανάλογα με την επιλογή χρώματος, υφάσματος και σχεδίου. Επίσης για να καλύψουμε οποιαδήποτε φθορά που μπορεί να έχει το έπιπλό μας και να του δώσει μία άλλη αισθητική και οπτική επιλέγουμε ριχτάρια καναπέ.

Στον παρακάτω οδηγό θα σας λύσουμε όλες τις απορίες σχετικά με το πως να επιλέξετε το καλύτερο ριχτάρι για κάθε είδους καναπέ. Μονοθέσιος καναπές, Διθέσιος καναπές, Τριθέσιος καναπές, Ριχτάρι για γωνιακό καναπέ.

Οι βασικές κατηγορίες για να επιλέξουμε το καλύτερο ριχτάρι χωρίζονται με την εποχικότητα καθώς και το μέγεθος του καναπέ σας.

Εποχικότητα:

Επιλέξτε το κατάλληλο ριχτάρι ανάλογα με την εποχή του έτους. Τα ριχτάρια διαφέρουν ανάλογα με το ύφασμα κατασκευής τους, έτσι για κάθε εποχή θα πρέπει να επιλέγουμε το κατάλληλο ύφασμα.
Πολυτελή αίσθηση προσφέρουν τα ριχτάρια chenille. Τα ριχτάρια chenille αποτελούνται από ίνες βαμβακιού και πολυέστερ, έχουν άριστη εφαρμογή στον καναπέ μας και είναι καλαίσθητα και ζεστά. Προτιμούμε ριχτάρια chenille κατά του χειμερινούς μήνες καθώς είναι ιδιαίτερα ζεστά και δεν συνιστώνται για τους καλοκαιρινούς μήνες.
Ριχτάρια καναπέ καλοκαιρινά. Τα βαμβακερά ριχτάρια καναπέ έχουν την ιδιότητα να αναπνέουν λόγω του υφάσματος τους και προτείνονται για τους καλοκαιρινούς μήνες. Επιλέγουμε ριχτάρια βαμβακερά που να περιέχουν στην σύνθεσή τους και ίνες πολυέστερ καθώς έχουν καλύτερη εφαρμογή στον καναπέ και δεν ξεστρώνονται τόσο εύκολα.

Μέγεθος:

Αναφορικά με το κατάλληλο μέγεθος που θα πρέπει να επιλέξτε έχετε πάρα πολλές επιλογές. Πολλοί διακοσμητές έχουν διαφορετική προσέγγιση αναφορικά με το κατάλληλο μέγεθος του ριχταριού που θα καλύψει τον καναπέ μας. Εάν επιθυμείτε να καλύψετε όλο τον καναπέ θα πρέπει να έχετε μετρήσει το μήκος του καναπέ και να υπολογίσετε το σημείο που θέλετε να πέφτει το ριχτάρι στο μπράτσο του καναπέ. Εάν ο κύριος λόγος που θέλετε να αποκτήσετε ριχτάρι είναι η διακόσμηση μπορείτε να επιλέξετε μικρότερο μέγεθος συγκριτικά με τον καναπέ σας. Στην περίπτωση αυτή εάν ο καναπές σας είναι διθέσιος μπορείτε να επιλέξετε μια διάσταση που να εφαρμόζει σε μονοθέσιο καναπέ. Με τον τρόπο αυτό προσδίδουμε μια ξεχωριστή αισθητική στον χώρο σας. Συνεπώς στην επιλογή του μεγέθους αφήνουμε την φαντασία σας και την αισθητική μας ελεύθερη για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σημαντικός παράγοντας στην τελική επιλογή ριχταριού είναι η σωστή επιλογή χρώματος. Εκεί φροντίζουμε να επιλέξουμε χρώματα που να ταιριάζουν με την υπόλοιπη διακόσμηση του σπιτιού ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι εκθαμβωτικό.

Αποκτήστε τα καλύτερα ριχτάρια σε φανταστικές προσφορές και μέσα από μία τεράστια ποικιλία που καλύπτουν όλη την γκάμα χρωμάτων, σχεδίων, μεγεθών και μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες όλων μας.

Βρείτε τα καλύτερα ριχτάρια για όλες τις εποχές και σε όλα τα μεγέθη